Bedruppel de zalm met het citroensap en bestrooi met zout,
peper en gember.
Leg de venkel in het bovenste deel van de stoompan, leg de
zalm op de venkel en verdeel de boter erover.
Verwarm de bouillon en de wijn in het onderste deel van de
stoompan, zet het andere deel erop en stoom de vis in 15
minuten gaar.
Houd de vis in aluminiumfolie warm.
Roer de crème fraîche door het
bouillon-wijnmengsel en laat dit op hoog vuur in 5 minuten
inkoken.
Roer de mosterd erdoor en breng op smaak met zout en
peper.
Leg de vis op een schaal en schenk er wat saus over.
Serveer de rest van de saus er in een sauskom bij.
Lekker met dille-aardappeltjes en roergebakken groene
groenten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |